Naturalna witamina D3 z alg VEGAN 2000 j.m. x 120 Vege Caps - Aliness

  • Watch the product:
  • Добавить рецензию:
  • Производитель: MEDICALINES
  • Наличие: Jest Jest

  • Price history
  • Цена нетто: 42.76 zł 44.90 zł
  • шт.
  • Buy now, pay in 30 days.
  • Fast Blik payments.

Naturalna witamina D3 z alg VEGAN 2000 j.m. x 120 Vege Caps - Aliness

 

Naturalna witamina D3 VEGAN z ALG 2000 j.m. x 120 Vege Caps

suplement diety

 

 Cholekalcyferol z alg 

Odpowiednie dla wegan źródło naturalnej witaminy D3

 

Składniki

1 kapsułka

Witamina D z alg (VegaVitaD3®)

50 µg/2000 j.m. (*1000%)

*RWS: dzienna referencyjna wartość spożycia

Składniki: Oliwa z oliwek, skrobia z tapioki, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; naturalna witamina D (cholekalcyferol) z alg VegaVitaD3®.

Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 kapsułka dziennie po posiłku, popijając wodą. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.

Zawartość opakowania: 120 kapsułek VEGE

Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią.

 

Działanie:

  • pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego
  • pomaga w prawidłowym wchłanianiu i wykorzystaniu wapnia i fosforu
  • pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu wapnia we krwi
  • pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości
  • pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni

 

Więcej informacji o Witamina D3 Vegan:

Wegańska Witamina D3 marki Aliness to cholekalcyferol pochodzenia roślinnego w opatentowanej postaci VegaVitaD3®, pozyskiwany z alg. Produkt dostępny jest w formie miękkich kapsułek  w 100 % pochodzenia roślinnego, dzięki czemu stanowi odpowiednie dla wegan źródło witaminy D, w najbardziej przystępnej dla organizmu postaci cholekalcyferolu.

Wypełnienie kapsułki pochodzi z naturalnego źródła, jakim jest oliwa z oliwek. Zawiera ona dużą ilość naturalnego, roślinnego tłuszczu, który powoduje lepsze wchłanianie witaminy D.