KUZU sktobia roślinna BIO- 100G
Składniki: Skrobia roślinna kuzu 100g
Kraj pochodzenia: Japonia
Najlepiej spożyć przed:05.11.2020 r.
Pakowano w zakładzie konfekcjonującym sezam, orzechy, soję oraz zboża zawierające gluten.
Informacja dla alergików: alergeny podane pogrubioną czcionką.
KUZU sktobia roślinna BIO- 100G
Składniki: Skrobia roślinna kuzu 100g
Kraj pochodzenia: Japonia
Najlepiej spożyć przed:05.11.2020 r.
Pakowano w zakładzie konfekcjonującym sezam, orzechy, soję oraz zboża zawierające gluten.
Informacja dla alergików: alergeny podane pogrubioną czcionką.
Sposób przygotowania:
Kuzu rozkruszyć i rozpuścić w podobnej objętości zimnej wody lub płynu. Dodać do pozostałych składników potrawy ciągle mieszając. Kontynuować mieszanie aż kuzu zagęści się i stanie przejrzyste. Podgrzewać jeszcze na małym ogniu 1-2 minuty. 1 łyżka stołowa zagęszcza 1 filiżankę płynu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1428 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 84g
w tym cukry 0g
Błonnik 0g
Białko 0g
Sól 0,01g
PROSIMY NIE ŁĄCZYĆ W JEDNYM ZAMÓWIENIU Z INNYMI PRODUCENTAMI niż CMCP